Naar de inhoud Naar het menu

Je kunt bij Canal Digitaal je eigen zenderlijst maken. Ook kun je er voor kiezen om een minimum leeftijd in te stellen. Hoe dat moet lees je hier.
Het meest actuele zenderoverzicht vind je hier.

Je eigen zenderlijst maken

Met een zenderlijst kun je je favoriete zenders makkelijk in een door jou gekozen volgorde zetten.

Om een eigen zenderlijst samen te stellen ga je in het menu naar Instellingen => Favorieten => Favorietenlijst aanmaken. Met de OK-knop selecteer je vervolgens de favoriete zenders uit de zenderlijst. Een hartje verschijnt dan bij de zendernaam.
In het 'favorieten menu' kun je via 'Sorteren' vervolgens de volgorde van de zenders naar eigen voorkeur aanpassen. Gebruik de OK-knop en de omhoog/omlaag pijltjes om de zender naar de juiste positie te verplaatsen.
Tot slot kun je via het menu 'Hernoemen' je favorietenlijst nog een eigen naam mee geven.

Let op: Druk altijd op de blauwe knop van de afstandsbediening om de naam van de favorietenlijst op te slaan!

Om de zenderlijst te kijken ga je terug naar live tv kijken. Druk op het pijltje omhoog en er verschijnen verschillende zenderlijsten aan de linkerkant van het scherm: de gewone tv-zenderlijst, de radiozenders en de zelf samengestelde favorietenlijst, met de gekozen naam en zendervolgorde.

Minimum leeftijd instellen

Druk op de 'menu' knop op de afstandsbediening en ga naar Mijn Account - Ouderlijk toezicht.
Hier kun je de minimumleeftijd en de pincode instellen. Deze pincode is standaard 1234.

Om de pincode te wijzigen ga je naar de menuoptie Wijzig pincode. Je vult hier de oude pincode in. De nieuwe pincode vul je dubbel in ter controle. Na het invullen bevestig je de keuze met de optie 'Wijzig pincode'.

Via de menuoptie 'Minimumleeftijd' kun je de leeftijdsgrens aangeven vanaf waar de ouderlijk toezicht pincode gebruikt moet worden. De leeftijdsindicatie wordt meegegeven door de tv-zenders.