Wil je meekijk-vrij internet?

Wij stappen over, jij ook?

Freedom is het nieuwe alternatief. Freedom staat voor vrijheid, in allerlei opzichten. Concreet: geen meekijkers, geen winstmaximalisatie en geen afhankelijkheid.
 

Het begon met toegang voor iedereen. Nu is er vrijheid voor iedereen.

Privacy

We combineren onze technische expertise met een ethische kijk op privacy. Daarom bieden wij innovatieve producten en diensten die je online leven beschermen en je privacy verbeteren. We zullen hierin continu blijven verbeteren!

Het begon met toegang voor iedereen. Nu is er privacy voor iedereen.

Kwaliteit

Tevreden klanten en blije medewerkers zijn de basis van een gezond bedrijf. Daarom staat bij ons het belang van onze klanten en medewerkers altijd voorop. Dat is maatschappelijk verantwoord en zuiver ondernemen. Zo kunnen we de beste service leveren.

Het begon met toegang voor iedereen. Nu is er kwaliteit voor iedereen.

Word Founding Member
Vanaf nu kun je founding member worden van Freedom Internet. Word lid en krijg direct een veilig, meekijkvrij e-mailadres op @freedom.nl en/of op een eigen domeinnaam naar keuze. Met e-mail op je eigen domeinnaam kun je nooit meer worden gegijzeld door je provider! In het eerste kwartaal van 2020 kan Freedom internetverbindingen leveren. Word je founding member, dan ben je straks als eerste aan de beurt om aangesloten te worden op ons netwerk. 

Ik wil me aanmelden!

KPN meldde op 10 januari 2019 XS4ALL op te willen heffen. Er werd een petitie gestart en actiecomité 'XS4ALL Moet Blijven' streed maandenlang voor behoud van XS4ALL. Toen duidelijk werd dat KPN haar plannnen definitief wilde doorzetten, werd 'Plan B' uitgedacht: een nieuwe provider die zich inzet voor mensen, kwaliteit, vrijheid, privacy en veiligheid. Daar is de afgelopen tijd hard aan gewerkt. Je kunt je vanaf nu inschrijven!

Word lid

Op 4 november 2019 startte een crowdfunding campagne om startkapitaal op te halen voor Freedom. Binnen 3,5 dag haalden we maar liefst 2,5 miljoen euro op. Dus we kunnen van start! Hoe? Eenvoudig:

Word lid