Naar de inhoud Naar het menu

Freedom Festival

Op 1 november 2022 organiseren we het Freedom Festival. Het festival wordt georganiseerd als dank aan de crowdfunders die voor een bepaald bedrag in 2019 of 2022 mee hebben gedaan aan de crowdfunding. Vanwege corona kon het feest - eerder ook wel Launch Party genoemd - niet doorgaan. Nu staat het dan eindelijk te gebeuren! 

Wanneer je recht hebt op een kaartje dan heb je onlangs een e-mail ontvangen op het e-mailadres dat je hebt gebruikt om deel te nemen aan de crowdfunding. Het is hetzelfde e-mailadres als waarmee je inlogt op je account op CrowdAboutNow. Heb je recht op een kaartje maar geen mail ontvangen? Stuur ons dan een e-mail via crowdfunding@freedomnet.nl. Heb je geen idee of je recht hebt op een kaartje voor het festival? Bekijk dan onderaan deze pagina de FAQ voor meer informatie.

Ledendag

Ieder jaar organiseert Freedom een ledendag waarin we kort terug- en vooruitblikken. Dit jaar combineren we de ledendag met het Freedom Festival. Ben je een klant van Freedom maar heb je niet meegedaan aan de crowdfunding en eigenlijk geen recht op een kaartje voor het festival, maar wil je toch graag komen? We hebben een aantal kaarten beschikbaar. Stuur een mailtje naar crowdfunding@freedomnet.nl

Programma

We zijn nog bezig met de definitieve invulling van het programma, maar in grote lijnen ziet het er als volgt uit: 

19.30 uur: Inloop
20.00 uur: Start festival met een korte terug- en vooruitblik door Anco
20.30 uur: Spreker Brenno de Winter
21.00 uur: Opening feest met DJ - maak een praatje met een Freedom medewerker, doe een dansje of schaf een Freedom t-shirt aan :-)
23.00 uur: Einde festival