Naar de inhoud Naar het menu

Wifi signaal versterkers

Freedom verkoopt (nog) geen Wifi repeaters. Ben je op zoek naar een Wifi signaal versterker, kijk dan vooral even bij AVM. Dat is een goede leverancier waar wij ook onze FRITZ!Box modems vandaan halen. De Wifi repeaters van AVM werken daarom goed samen met de FRITZ!Box modems van Freedom.

  • De FRITZ!Repeater 3000 zorgt dankzij drie zendeenheden met intelligente Mesh-Repeating voor een grote reikwijdte en hoge gegevensoverdracht in de WiFi. De moderne techniek is geschikt voor iedereen die bijzonder veel apparaten in het draadloze thuisnetwerk wil integreren.

  • Dankzij Mesh WiFi wordt de FRITZ!Repeater 2400 snel en intelligent in het thuisnetwerk geïntegreerd. Hij is uitgerust met twee krachtige zendeenheden voor de 5 GHz- en de 2,4 GHz-band, zodat je bij de uitbreiding van het thuisnetwerk geen compromissen hoeft te sluiten.

  • Meer WiFi-reikwijdte met een druk op de knop - en dat met tot 1300 Mbit/s. Met de geïntegreerde gigabit-LAN-aansluiting integreert de FRITZ!Repeater 1750E extra apparaten zoals AV-receivers, tv's en netwerkgeheugens heel eenvoudig en veilig in het thuisnetwerk.