Naar de inhoud Naar het menu

Freedom biedt beveiligingssoftware voor 5 apparaten bij je internetabonnement

Freedom gaat door het vuur voor een veilig en vrij internet. Vrij van datahebzucht, vrij van de macht van het geld, vrij om het internet te gebruiken zoals het ooit bedoeld was en vrij van virussen, spyware en ransomware. Door investeringen in topkwaliteit hard- en software beschikt Freedom Internet over een van de veiligste netwerken. 

Ondanks deze inspanningen kunnen wij helaas niet iedereen persoonlijk beschermen tegen de ongemakken van het internet. Wél kunnen we ervoor zorgen dat jij (als Freedom-abonnee) je apparaten eenvoudig kunt beveiligen met de juiste software. Bij een Freedom internetabonnement krijg je daarom beveiligingssoftware voor 5 apparaten cadeau (F-Secure SAFE t.w.v. 80 euro). Zo maak jij je apparaten en data zo veilig mogelijk. Je kunt de software bovendien binnen een paar stappen gemakkelijk installeren op je eigen Freedom account ‘MIJNfreedom’. De software wordt regelmatig automatisch geüpdatet, zodat online apparaten altijd beschermd zijn tegen actuele bedreigingen. 
 

F-Secure SAFE in het kort 

  1. Beveilig maar liefst 5 apparaten*
  2. Bescherm je apparaten tegen virussen en spyware
  3. Bescherm je lokale mappen tegen ransomware
  4. Veilig browsen en online bankieren/winkelen
  5. Inclusief ‘familieregels’; limiteer of filter de internettoegang voor een veilig gebruik/extra bescherming van je kinderen

*Bij iedere internetverbinding krijg je een licentie voor 5 apparaten. Je kunt de software gebruiken op PC, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Wil je meer weten over deze beveiligingssoftware? Neem een kijkje op de site van F-secure.

Is Freedom bij jou beschikbaar?

Check de beschikbaarheid op jouw adres!