Naar de inhoud Naar het menu

Gegevensverwerkers

Met de volgende partijen heeft Freedom Internet BV verwerkersovereenkomsten gesloten. Zij ontvangen gegevens om onze diensten te kunnen leveren.

Verwerker Reden Gegevens
AFAS Boekhouding en facturatie

NAW, mailadres, rekeningnummer, contractgegevens, betaalstatus van facturen.

In AFAS maken wij de facturen aan en houden wij de financiële administratie bij. De privacyverklaring van AFAS vind je hier https://www.afas.nl/privacy-statement

BlueM E-mandaat automatische incasso IP-adres, bankrekening, tenaamstelling bankrekening, klantnummer.
BNS Data Logistics Logistiek voor opslag en verzending van hardware

NAW, MAC-adres, serienummer.

In het magazijn van BNS staan al onze modems en de settopboxen voor televisie. Wanneer je bij ons bestelt geven wij opdracht aan BNS om de hardware naar jouw adres op te sturen. Ook registreren zij welk modem zij naar je opsturen.

Laposta Infrastructuur voor versturen nieuwsbrief

E-mailadressen

Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief op onze website. Je geeft ons dan toestemming om je mailadres daarvoor te gebruiken. Via de afmeld knop onderaan de nieuwbrief kun je de toestemming weer intrekken.

Mollie Veilige betalingen

Debiteurnummer, debiteurnaam, factuurdatum, vervaldatum, factuurnummer, factuurtotaal, saldo, administratie, gejournaliseerd ja/nee

Nerds Hulptroepen telefonische bereikbaarheid Klantnummer, naam, adres, rekening, telefoonnummer, mailadres, bijzonderheden abonnement. Alle persoonlijke informatie die de klant opgeeft bij het bellen.
Soverin

Registratie domeinnamen en de maildienst

Domeinnaam. En voor zover je de registratie van de domeinnaam op je eigen naam zet ook: NAW, e-mailadres en telefoonnummer.

Maildienst: je e-mailadres, je inkomende en uitgaande e-mails, je mobiele telefoonnummer (voor de sms bij herstel van wachtwoord), je IP-adres, logbestanden van alle uitgaande en inkomende mails, en eventueel adressen in het adresboek op de webmail.

Soverin versleutelt alle mailboxen, waardoor niemand eenvoudig kan meekijken in je mailbox. Maar Soverin kan je mailbox wel ontcijferen als dat gevorderd wordt door een bevoegde opsporingsdienst. De privacyverklaring van Soverin staat op
https://soverin.net/legal#privacy-statement

STKKR interface met betaalplatform Mollie Debiteurnummer, debiteurnaam, factuurdatum, vervaldatum, factuurnummer, factuurtotaal, saldo, administratie, gejournaliseerd ja/nee