Naar de inhoud Naar het menu

Computable awards 2020 -> Stem op Freedom!

nieuws/computable-awards-finale-2020.png

Samen met negen andere start ups dingen we mee naar de Computable award ‘Tech startup van het jaar 2020’. Om te winnen moet Freedom zoveel mogelijk online stemmen werven.

Winnen willen we natuurlijk graag; het levert extra publiciteit en dat helpt Freedom groeien. Daarom hebben we jullie hulp nodig! De stemperiode start op 31 augustus (00:01) en eindigt op 1 november (23:59). Met elk e-mailadres kun je 1x een stem uitbrengen op Freedom. 

Freedom gaat secuur om met jouw privacy. Daarom hebben we eerst bij Computable gecheckt welke gegevens zij opslaan, voor hoe lang en voor welk doel. Bij het uitbrengen van je stem registreert de website je NAW-gegevens, (optionele) interesse in nieuwsbrieven, op welk tijdstip je een stem hebt uitgebracht en met welk e-mailadres. Om achteraf te kunnen aantonen dat de stemming rechtsgeldig is verlopen, bewaart Computable die gegevens 2 jaar op servers in Nederland met backup servers in Duitsland. Computable gebruikt ook google-analytics om haar site te monitoren. Computable heeft schriftelijk verklaard dat zij gegevens verkregen via het stemproces van de Computable Awards nooit aan aan derden zal verschaffen. 

In de eerste ronde ontving de jury van de Computable Award zestig aanmeldingen van startups die wilden meedingen naar de titel Startup van het jaar 2020. Deze zijn beoordeeld op originaliteit, complexiteit, toegevoegde waarde en de kracht van startup als leverancier. Freedom mocht door naar de tweede ronde. In de tweede ronde deden 20 start ups met een eenvoudig filmpje hun pitch. Dat leverde een lovend juryrapport over Freedom waarmee Freedom als een van de 10 start ups doorgaat naar de finale. Het aantal stemmen bepaalt wie de eerste prijs wint. De winnaar wordt bekend gemaakt op 24 november 2020.

Doe mee, stem op Freedom!