Naar de inhoud Naar het menu

Consumentenbond: Freedom Internet is Beste uit de Test Alles-in-1 Provider

nieuws/230718-consumentenbond.png

Het is feest bij Freedom! Freedom Internet glasvezel is zojuist met een 8 voor de derde keer door de Consumentenbond uitgeroepen tot de Beste uit de Test ‘Alles-in-1 Provider’! Een topprestatie waar we heel erg trots op zijn. Dank aan alle Founding Members, Crowdfunders en klanten voor het vertrouwen dat jullie in ons tonen! 

Natuurlijk gaan we nu niet stilzitten, achterover hangen en champagne drinken. Oké, dat laatste hebben we heel eerlijk gezegd, echt wel heel even gedaan, maar we gaan nu keihard verder werken aan de beste dienstverlening en een veilig en vrij internet voor iedereen. Continue verbetering is een van de uitgangspunten van Freedom, deze waardering motiveert ons daarom om het in te toekomst steeds beter te doen. 

Anco Scholte ter Horst (CEO): “We werken dagelijks met zijn allen heel hard om onze klanten te voorzien van de beste dienstverlening en hoogste kwaliteit producten. Natuurlijk gebeurt dat met vallen en opstaan. En hoewel we al veel bereikt hebben, staat er ook nog steeds genoeg op de wensenlijst. Dat klanten ons nu een 9,8 op het onderdeel ‘providerwaardering’ geven is fantastisch! Vol goede moed en met een grote glimlach op ons gezicht gaan we door om iedereen te voorzien van een veilig en vrij internet”.