Naar de inhoud Naar het menu

Doe mee als panellid Providermonitor Consumentenbond

nieuws/210702-providermonitor.jpg

De Consumentenbond verstuurt iedere maand een enquête naar minstens 10.000 panelleden van de providermonitor, om te kijken hoe de providers worden beoordeeld en wie er als beste uit de test komt. Hoe meer klanten er per provider meedoen, hoe beter jij als consument inzicht krijgt in de verschillende providers.

In april afgelopen jaar kwam Freedom als beste uit de test "Alles-in-1 Provider". Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee! Want het is niet alleen heel leuk en bemoedigend om alle positieve reacties te lezen, maar ook waardevol om opmerkingen en suggesties te ontvangen voor verbetering. Overigens werden we dit keer nog niet opgenomen in het lijstje providers dat glasvezel aanbiedt, omdat er te weinig panelleden in de providermonitor zaten die glasvezelinternet van Freedom hebben. 

Er worden regelmatig nieuwe enquêtes verstuurd door de Consumentenbond. Wil jij ook graag meedoen?

Wat kan je verwachten als panellid van de providermonitor bij de Consumentenbond:

  • Je ontvangt maandelijks een lijst met vragen m.b.t. eventuele problemen en storingen.
  • Je wordt 4 keer per jaar gevraagd hoe tevreden je bent met je provider en de geleverde diensten.
  • Je bent over het algemeen niet langer dan 6 minuten bezig met het invullen van een vragenlijst. 

Ieder kwartaal worden de resultaten verwerkt in de providermonitor. Hieruit blijkt vervolgens wie op dat moment de ‘beste provider’ is.

Doe je mee?
Wil je meedoen? Meld je dan aan bij het Consumentenbond Internetpanel

Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt uitgenodigd een profiel aan te maken als panellid. Als je dit hebt gedaan, dan kun je onder 'Profiel' je basisprofiel invullen (er staat wellicht completed, maar deze dient nog aangevuld te worden om mee te doen). Na enkele vragen wordt er gevraagd aan welke continue onderzoeken je wilt meewerken. Kies hier voor ‘Providermonitor’ en rond de vragenlijst af.

Let op, ben je al lid van de consumentenbond, dan kan je niet inloggen je reguliere inlog. Om mee te doen als online panellid is een apart account nodig.