Naar de inhoud Naar het menu

Eerste klant met glasvezelinternet in gemeente Moerdijk

nieuws/220607-eerste-klant-moerdijk.png

Afgelopen vrijdag heeft E-Fiber het eerste huis in de gemeente Moerdijk aangesloten op het nieuwe glasvezelnetwerk. Freedom heeft vervolgens meteen de internetaansluiting voor de bewoners geactiveerd. 

De aanleg van het glasvezelnetwerk in gemeente Moerdijk gaat hard. De komende tijd is E-fiber samen met de aannemer druk bezig met graven en realiseren van de aansluitingen bij veel huishoudens in Moerdijk. Als alles volgens planning verloopt zijn volgend jaar maart alle straten binnen de gemeente Moerdijk aangesloten op het glasvezelnetwerk van E-Fiber. Iedereen die tijdig, voor het einde van de werkzaamheden, een abonnement afsluit, krijgt ook een gratis glasvezelaansluiting tot in het (bedrijfs)pand waarmee gebruikgemaakt kan worden van glasvezelinternet. 

De huishoudens waarvoor een aansluiting is gerealiseerd door E-fiber, worden vervolgens geactiveerd door Freedom. Heb je een abonnement bij Freedom afgesloten en behoor je tot een van deze huishoudens? Dan ontvang je van ons een mailtje met meer informatie.