Naar de inhoud Naar het menu

Forse prijsverlaging bij Freedom via het KPN netwerk

nieuws/kpn-netwerk-logo-zw-groen-rgb.jpg

Goed nieuwe voor bestaande en nieuwe Freedom leden op het glasvezelnetwerk van KPN!

Freedom verlaagt de abonnementsprijzen via het KPN glasvezelnetwerk* per 1 mei. De verlaging is fors te noemen gezien sommige producten met 10,- per maand naar beneden worden gesteld. 

De onderstaande tarieven (inclusief huur modem) worden per 1 mei van kracht en gelden voor zowel nieuwe als bestaande Freedom klanten.

Snelheid up/down

Huidige prijs p.m.

Prijs per 1 mei p.m.

Actieprijs 1ste 24 mnd indien nieuwe klant p.m.

50Mbit / 50Mbit

51,-

51,-

46,-

100Mbit / 100Mbit

59,- 

53,-

48,-

200Mbit / 200Mbit

67,-

57,-

52,-

500Mbit / 500Mbit

71,- 

61,-

56,-

1Gbit / 1Gbit

76,-

67,-

62,-

Daarnaast kunnen wij voor nieuwe klanten nu een korting aanbieden van 5,- per maand voor de eerste 24 maanden. (Deze actie loopt tot 1 juni 2024)

Omdat Freedom internet levert over verschillende netwerken en gebruikt maakt van verschillende belichters, hebben we te maken met (aanzienlijke) verschillen in de huur van het fysieke netwerk. In plaats van alle tarieven te middelen om de consumentenprijs te bepalen, hebben wij gekozen om zo transparant mogelijk te zijn en onze netwerk huurprijs te verwerken in de maandprijs voor onze klanten. Hoe dit precies werkt hebben we eerder beschreven in dit artikel: https://freedom.nl/nieuwsartikel/verschillende-prijzen-en-diverse-glasvezelnetwerken-hoe-zit-dat

De verschillende tarieven per netwerk kan je hier vinden: https://freedom.nl/diensten/netwerken,  je kan natuurlijk ook altijd even de postcodecheck doen op www.freedom.nl, dan zie je direct in het overzicht welke netwerken en belichters mogelijk zijn op jouw adres.

*Deze tarieven gelden indien KPN ook de belichting doet. In enkele gebieden werken we al samen met andere belichters en zijn tarieven nog scherper