Naar de inhoud Naar het menu

Freedom bestaat 4 jaar!

nieuws/1699958550_231113-ledendag.png

Op 11 november 2023 blies Freedom alweer 4 kaarsjes uit. En zoals elk jaar organiseerden we daarom ook dit jaar de ledendag. Een verjaardag is natuurlijk een mooi moment om terug te kijken en vooruit te blikken! Op de ledendag waren veel van onze fantastische teamleden aanwezig en dat maakte het gebeuren extra gezellig.

Ledendag deel 1 - de plenaire sessie
Ook dit jaar hadden weer veel leden interesse om deel te nemen en waren de honderd plekken snel vol. Het doet ons enorm goed te zien dat we nog steeds zoveel support krijgen van de community!

Nadat Bibi de plenaire sessie opende, blikte Anco kort terug op het afgelopen jaar en vertelde hij wat de focus wordt van Freedom voor het komende jaar. Binnenkort delen we hier meer over op onze website.

Na een ronde vragen uit het publiek, pakte CEDO nog even het podium om te vertellen over de petitie "Stuur big tech de klas uit". Tegelijkertijd was Dave Maasland, onze gastspreker en CEO van Eset Nederland, zich aan installeren voor het volgende deel. 

Dave legde ons uit dat digitale veiligheid niet meer over het beveiligen van systemen gaat: het gaat over het beschermen van mensen in een digitale samenleving. "Aanvallen worden niet minder en de gevolgen zullen alleen maar erger worden naarmate onze wereld steeds meer verbonden is. Er is echter hoop voor een mooie toekomst. Die toekomst begint met voorbereiding en het veranderen van onze manier van denken." sprak Dave het publiek toe. 

Ledendag deel 2 - borrel(hapjes) & standjes 

De avond werd afgesloten aan de bar. De leden konden onder het genot van een drankje en door AVM aangeboden snack, een praatje maken met elkaar en het team van Freedom. Ook waren The Good Cloud, CEDO, AVM, Soverin en Procolix aanwezig. 
 

We kijken met veel plezier terug op deze mooie ledendag. Op naar een nieuw 'Freedom-jaar'!