Naar de inhoud Naar het menu

Freedom biedt installatie door monteur

nieuws/freedom-internet-monteur.jpg

Klanten die internet willen bestellen, kunnen bij Freedom Internet voortaan kiezen voor ‘installatie door monteur’. Voor de monteursservice werkt Freedom samen met BNS Logistics en Roamler Tech. Met de monteursservice kan Freedom nu ook klanten aansluiten die weinig tot geen technische kennis hebben of graag ontzorgd worden. Zij kunnen zelf kiezen op welk tijdstip de monteur moet komen. Vooralsnog kunnen alleen de Founding Members van Freedom internet en tv bestellen.  

BNS Logistics en Roamler Tech zijn beide deskundige spelers met jarenlange ervaring op de Nederlandse internetmarkt. In opdracht van Freedom verstuurt BNS Logistics de bestelde modems en/of tv-ontvangers. De monteurs van Roamler Tech installeren de hardware. De eenmalige bijdrage die de klant betaalt voor installatie door monteur is € 25.- Deze kosten worden in rekening gebracht bij de bestelling op de website van Freedom. Indien gewenst, kan de klant extra kabels of wifi-versterkers kopen bij de monteur. 

Freedom Internet biedt nu in heel Nederland internetverbindingen over DSL en glasvezel. Klanten kunnen kiezen voor internet met of zonder tv. Installatie kan door middel van een doe-het-zelf-pakket of door een ervaren monteur. De dienst VoIP-bellen zal op zeer korte termijn gereed zijn. Freedom adviseert klanten die ook VoIP-bellen willen bestellen nog te wachten met aanvragen.

Freedom Internet is de jongste internetprovider in Nederland. Sinds de oprichting in november 2019 hebben duizenden geïnteresseerden zich aangemeld als Founding Member. Zij krijgen als eerste de mogelijkheid om hun internetverbinding te bestellen. De overstap naar Freedom Internet verloopt soepel; van de eerste 1.000 klanten die zijn aangesloten door Freedom was 95% minder dan 1 uur offline tijdens de overstap.