Naar de inhoud Naar het menu

Freedom biedt nu ook een glasvezelabonnement in Midden-Brabant

nieuws/221116-midden-brabant-glas.png

Freedom biedt vanaf nu ook een glasvezelabonnement in Midden-Brabant via het netwerk Midden-BrabantGlas. Midden-BrabantGlas heeft al een glasvezelaansluiting gerealiseerd in ruim 3800 woningen in het buitengebied van Baarle Nassau, Alphen-Chaam, Gilze en Rijen, Dongen, Waalwijk, Heusden, een deel van ‘s-Hertogenbosch, Vught, Haaren, een deel van Oisterwijk, Tilburg en Goirle. Woon je in een van deze gebieden, dan krijg je nu bij Freedom al een internetverbinding van 1 Gbit/s vanaf 56 euro per maand. Hiervan betaal je 17 euro aan Freedom en de overige kosten – namelijk de gebruikskosten - aan het netwerk Midden-BrabantGlas.

Ben je al klant bij Freedom, maar wil je graag overstappen naar een glasvezelabonnement bij Freedom? Volg dan het verhuisproces om dit aan ons door te geven. Je vindt de stappen in deze handleiding terug.

Gebruikskosten
Wanneer je een abonnement bij Freedom afsluit over het netwerk van Midden-BrabantGlas dan betaal je de abonnementskosten van 17 euro aan Freedom en de gebruikskosten aan Midden-BrabantGlas. De gebruikskosten zijn verschillend: A-leden betalen 39 euro per maand aan gebruikskosten, B-leden 44 euro per maand en C-leden 49 euro per maand. Tijdens de projectmatige aanleg van het netwerk bestond de mogelijkheid € 2.000 of € 1.000 extra ledenkapitaal te storten om de aanleg van het netwerk mogelijk te maken. De leden die dit hebben gedaan (A- of B-leden) ontvangen hiervoor een maandelijkse korting op de gebruikskosten en betalen daarom minder aan Midden-BrabantGlasdan dan C-leden die geen ledenkapitaal hebben gestort.