Naar de inhoud Naar het menu

Freedom biedt nu ook een glasvezelabonnement in Midden-Groningen

nieuws/221012-viberq.png

Woon je in Froombosch, Harkstede, Hellum, Kolham, Scharmer, Schildwolde, Siddeburen of Slochteren? Goed nieuws! Je kunt nu kiezen voor een glasvezelinternetabonnement bij Freedom. Wil je een abonnement, plaats dan je bestelling vóór 18 november 2022 i.v.m. de vraagbundeling.

Ben je al klant bij Freedom, maar wil je graag overstappen naar een glasvezelabonnement bij Freedom? Volg dan het verhuisproces om dit aan ons door te geven. Je vindt de stappen in deze handleiding terug.

Glasvezel informatieavond 
Woon je in Midden-Groningen en wil je meer weten over het glasvezelnetwerk en de aanleg of heb je vragen over het aanbod van Freedom of andere providers? Kom dan naar een van de glasvezel informatieavonden. Je kunt je hiervoor aanmelden via de website van ViberQ: https://www.viberq.nl/informatieavond/

  • Woensdag 12 oktober: MFC Siddeburen - Oudeweg 70, Siddeburen
  • Donderdag 13 oktober: MFC De Houtstek - Hoofdweg 9a, Slochteren

Vraagbundeling
ViberQ is onlangs gestart met een vraagbundeling in de hierboven genoemde gebieden in Midden-Groningen, ze doen dit om te polsen of er genoeg interesse is in een abonnement op het glasvezelnetwerk. Woon je in een van de hierboven genoemde gebieden en heb je interesse dan kun je bij de provider naar keuze een abonnement aanschaffen. Schaffen – in dit geval – 20% of meer huishoudens voor 18 november een abonnement aan, dan is er voldoende interesse en legt ViberQ een glasvezelnetwerk aan. Je nieuwe abonnement start zodra jouw woning is aangesloten op de glasvezel. Is het aantal minder dan 20% op 18 november, dan wordt er géén glasvezel aangelegd en worden alle aangevraagde abonnementen automatisch geannuleerd.