Naar de inhoud Naar het menu

Freedom Internet is Beste uit de Test Alles-in-1 Provider voor de 4e keer!

nieuws/231116-consumentenbond.png

Het blijft feest bij Freedom, want we zijn zojuist voor de vierde keer door de Consumentenbond uitgeroepen tot de Beste uit de Test ‘Alles-in-1 Provider’! Een topprestatie waar we heel erg blij mee zijn. Wederom dank aan alle Founding Members, Crowdfunders en klanten voor het vertrouwen dat jullie in ons tonen en blijven tonen!

Hoewel we voor de vierde keer in totaal en voor de tweede keer op rij deze eerste plek bemachtigen, gaan we natuurlijk niet stilzitten, achterover hangen en champagne drinken. We streven ernaar de eerste plek vast te houden en gaan daarom keihard verder werken aan de beste dienstverlening en een veilig en vrij internet voor iedereen.

Anco Scholte ter Horst (CEO): “Afgelopen week vierden we ons 4-jarig bestaan en organiseerden we de ledendag. Je blikt dan even terug en beseft je hoeveel we met ons relatief kleine team al hebben bereikt. Het is fantastisch om hierin bevestiging te krijgen van klanten, die ons nu voor de vierde keer een 9,8 op het onderdeel ‘providerwaardering’ geven. Vol goede moed en met een grote glimlach op ons gezicht gaan we door om iedereen te voorzien van een veilig en vrij internet.".