Naar de inhoud Naar het menu

Freedom Internet is voor de 5de keer Beste uit de Test Alles-in-1 Provider

nieuws/291124-consumentenbond.png

Wederom is Freedom uitgeroepen tot Beste uit de Test ‘Alles-in-1 Provider’! Een topprestatie waar we heel erg blij mee zijn. Wederom dank aan alle Founding Members, Crowdfunders en klanten voor het vertrouwen dat jullie in ons tonen en blijven tonen!

We zijn nu in 4 jaar tijd 5x uitgeroepen tot Beste uit de Test ‘Alles-in-1 Provider’ en dit keer zelfs voor de derde keer op rij!
We blijven onze dienstverlening, service en bereikbaarheid uitbreiden om iedereen een veilig en vrij internet te bieden.

Anco Scholte ter Horst (CEO): “We kijken terug op een roerig 2023 waarin de concurrentie die al hevig was enorm toenam vanwege de uitrol van glasvezel. Dat we nu voor de vijfde keer en derde keer op rij als beste uit de test komen is voor ons de kroon op het harde werk en tevens het bewijs dat we de kwaliteit van onze dienstverlening altijd op nummer 1 zetten. Daarnaast blijven we ons continu inzetten voor een beter internet voor iedereen zonder profilering en monitoring van wat je op het internet doet. ".