Naar de inhoud Naar het menu

Freedom internet verschuift datum voor aanvragen internetverbindingen

nieuws/under-construction.jpg

Het lukt Freedom internet niet om de nieuwe website op 30 maart te lanceren. Via die website zouden 128 Founding Members als eerste een internetverbinding kunnen aanvragen bij Freedom. Door gebeurtenissen in verband met het coronavirus schuift de lanceerdatum door naar een later tijdstip. 

De 17 medewerkers van Freedom werken sinds twee weken vanuit huis. In een kleine ploeg is iedereen onmisbaar. Sommige collega’s zijn zelf ziek of hebben er tijdelijk een extra zorgtaak bij. Dat geldt ook voor de vele collega-toeleveranciers met wie Freedom internet dagelijks intensief samenwerkt.

Freedom internet heeft als kernwaarden veiligheid, privacy en kwaliteit. Wat we doen, doen we goed. En we doen het met respect voor de menselijke maat. In coronatijd vertaalt die menselijke maat zich in begrip naar onze collega’s en toeleveranciers door hen voldoende tijd te gunnen om eerst helemaal beter te worden en daarna te doen wat nodig is om Freedom internet goed, stabiel en schaalbaar te kunnen opstarten.

Zodra we weten op welke datum de eerste 128 Founding Members zich kunnen aanmelden, communiceren we dat tijdig via onze website en nieuwsbrief. We vragen jullie begrip en geduld, terwijl we zo vlot mogelijk doorbouwen. Zo gaan we Nederland straks voorzien van beter, betrouwbaar en fatsoenlijk internet.

Met vriendelijke groet,
Team Freedom internet