Naar de inhoud Naar het menu

Freedom Internet wint Computable award!

Tech start-up van het jaar

nieuws/maksshon.jpg

Computable reikte vandaag voor de vijftiende keer de Computable awards uit. Freedom won in de categorie “Tech start-up van het jaar". Uit een longlist van 60 aanmeldingen kwam Freedom als winnaar uit de bus met een overweldigende 51% van de stemmen. Lezers en bezoekers van Computable konden vanaf 31 augustus hun stem uitbrengen.


“Blij en trots zijn de eerste woorden die in me opkomen bij dit resultaat” aldus Anco Scholte ter Horst, CEO van Freedom Internet. “We hebben dit jaar laten zien dat we een serieuze speler in de markt zijn, die met kwalitatief hoogwaardige diensten een bijdrage levert aan een veiliger en vrijer internet. Ik ben trots op ons hele team en natuurlijk op al onze klanten.”
 

Uit het juryrapport

“Freedom kiest er bewust voor om hoogwaardige technologische diensten en state of the art beveiliging na te streven. Waar andere providers veelal inzetten op 3-in-1 pakketten, waarbij gemak en winstmaximalisatie de belangrijkste uitgangspunten zijn, streeft Freedom naar maximale beveiliging, staat het beschermen van privacy en de strijd tegen datadeling bovenaan en wordt actief een maatschappelijke positie ingenomen op het gebied van digitale burgerrechten. De consument wordt hierbij dus niet als klant gezien, maar meer als lid van een gemeenschap die vecht voor belangrijke waarden.”