Naar de inhoud Naar het menu

Freedom is aangesloten op het netwerk van Open Dutch Fiber

nieuws/230206-open-dutch-fiber.png

Goed nieuws! Vanaf nu is Freedom aangesloten op het netwerk van Open Dutch Fiber. Dat betekent dat degenen die een pre-order hebben geplaatst èn een glasvezelaansluiting hebben in de woning, worden overgezet naar Freedom Internet. Zij ontvangen spoedig een mail met meer informatie over hun nieuwe internetabonnement.

Let op: nog steeds geldt dat we alleen in de gebieden kunnen leveren waar nu minimaal één jaar of langer het glasvezelnetwerk van ODF ligt en actief is. Dit betekent dat de exclusiviteit, waarbij Odido (voorheen T-Mobile) als eerste en enige provider internet mag leveren, in deze gebieden voorbij is. Je leest er meer over in een eerder nieuwsbericht.

Wel een pre-order maar nog geen huisaansluiting

Heb je een pre-order besteld bij Freedom, maar nog geen glasvezelaansluiting in de woning? Je ontvangt vanzelf bericht van Open Dutch Fiber die de aansluiting voor je realiseert. Zodra deze is geïnstalleerd en geactiveerd, gaat er een seintje naar Freedom en ontvang ook jij automatisch bericht over de leverdatum van je Freedom internetabonnement.

Welkomstaanbieding

Om te vieren dat we internetabonnementen kunnen leveren op het netwerk van Open Dutch Fiber hebben we een welkomstaanbieding. Neem een abonnement bij Freedom over het netwerk van Open Dutch Fiber en ontvang de eerste 10 maanden 10 euro korting op je internetabonnement. Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2023 en geldt voor zowel nieuwe klanten als klanten van Freedom die hun abonnement omzetten naar een glasvezelabonnement over dit netwerk.

Ben je al klant van Freedom en wil je je abonnement wijzigen? Je leest hier hoe je dat doet.

Benieuwd of we op jouw adres al een internetabonnement kunnen leveren over het glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber? Doe hieronder de postcodecheck.


Informatieavonden Open Dutch Fiber

Samen met een aantal andere providers en Open Dutch Fiber organiseren we informatieavonden. Heb je een vraag, wil je hulp bij je overstap of vind je het gezellig om ons te ontmoeten? Kom dan langs op een van onderstaande informatieavonden:

  • 16 november 18.00 - 20.30 uur - Rotterdam: Lokaal Cultuur Centrum Romeynshof (JJ, Stresemannplaats 8, Rotterdam
  • 17 november 18.00 - 20.30 uur - Haarlem: Wijkcentrum de Wereld (Laan van Berlijn 1, Haarlem
  • 22 november 18.30 - 21.00 uur - Utrecht de Meern: De Pijler (Bovenpolder 80, Utrecht
  • 29 november 18.00 - 20.30 uur - Buurtvereniging Buytenrode (César Franckrode 60, Zoetermeer
  • 30 november 18.30 - 21.00 uur - Utrecht de Meern: De Pijler (Bovenpolder 80, Utrecht
  • 19 december 18.00 - 20.30 uur - Haarlem: Wijkcentrum de Wereld (Laan van Berlijn 1, Haarlem)

Heb je een kennis, vriend(in) of familielid die graag wat meer over Freedom te weten komt? Stuur deze data gerust door;-).