Naar de inhoud Naar het menu

Freedom is jarig!

nieuws/1.png

Vandaag bestaat Freedom Internet precies 1 jaar. Op 11 november 2019 om 11:11 lanceerden we deze nieuwe provider na een succesvolle crowdfunding campagne. Eén jaar bouwen aan Freedom heeft bloed, zweet en tranen gekost. Het opbouwen van een volledige internetprovider in een een aantal maanden tijd is niet eerder vertoond. Inmiddels hebben we duizenden mensen aangesloten met internet, TV en bellen.

Ook op andere vlakken heeft Freedom van zich laten horen. Zo werd het manifest veiligtegencorona.nl samen met anderen opgesteld en ondertekend. Ook hebben we ons achter het initiatief van The Privacy Collective geschaard om het massaal bouwen van profielen tegen te gaan. Die profielen worden vervolgens voor veer geld verkocht worden aan Real-Time Bidding platformen. 

Komend jaar zullen we Freedom verder uitbouwen door nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan de diensten die we leveren, En natuurlijk blijven we ons kritisch blijven opstellen tegenover datavergaringen en datahandel. Naast het leveren van kritiek zullen we ook blijven meedenken aan oplossingen. Samen strijden we zo voor een beter internet.

Ter ere van ons 1 jarig bestaan heeft Anco een videoboodschap opgenomen: