Naar de inhoud Naar het menu

Freedom op Play in Business op 1 juli, er zijn nog tickets!

nieuws/220630-play-in-business.png

Op 1 juli staat de Moka van Freedom op het event ‘Play in Business’ in Baarn. Freedom sponsort daarnaast ook de ‘Cyber Security Escape Caravan’ die te vinden is op het terrein.

Play in Business is hét event over serieus spelen op de werkvloer. Net als in de editie van vorig jaar zijn ook dit jaar weer veel sprekers en sponsoren aanwezig die zich hardmaken voor veiligheid online, het creëren van kennis rondom phishing, hackers en misinformatie. Freedom mag daarom niet ontbreken.

Organisator Nancy Beers: "Als blije Freedom klant en groot voorstander van de doelstellingen die Freedom nastreeft, kon wat mij betreft de Moka niet missen op het evenement van het jaar over serious games, serious play en de toegevoegde waarde daarvan in iedere organisatie."

Naast bovengenoemde thema’s zijn ook onderwerpen als diversiteit, inclusie en zwaardere thema's zoals hoe om te gaan met dementie en spelen in de GGZ, zaken die aan bod komen. Tijdens Play in Business duiken de 25 sprekers met jou in deze onderwerpen en over de kracht van spelen.

Kom je ook meespelen op 1 juli? Er zijn nog tickets verkrijgbaar!