Naar de inhoud Naar het menu

Freedom verlaagt prijzen voor het Glaspoort netwerk

nieuws/1664532758_220809-glaspoort.png

Freedom verlaagt per 1 oktober 2022 de kosten van de abonnementen 500 Mbit/s en 1 Gbit/s op het Glaspoort netwerk. Dit komt omdat vanaf die datum de tarieven verlaagd worden voor de huur van het netwerk van Glaspoort. En zoals je van ons gewend bent, rekenen we deze tariefverlaging door in de abonnementen die we op dit netwerk leveren. Een abonnement op het netwerk van Glaspoort van 500 Mbit/s kost daarom vanaf nu 59 euro i.p.v. 63 euro per maand en een abonnement van 1 GBit/s kost vanaf nu 62 euro i.p.v. 69 euro per maand. Ben je nog geen klant van Freedom en leveren we op jouw adres op het netwerk van Glaspoort? Doe de postcodecheck en de nieuwe prijzen worden automatisch gehanteerd.

Klanten die al een abonnement van 500 of 1000 Mbit/s hebben bij Freedom op het netwerk van Glaspoort, ontvingen afgelopen week bericht per mail over de prijsverlaging van hun abonnement.

Verschillende prijzen en diverse glasvezelnetwerken, hoe zit dat? Je leest erover in het artikel dat we eerder schreven.