Naar de inhoud Naar het menu

Kom met ons in actie tegen real time bidding!

nieuws/real-time-bidding.png

Ben je het ook zo zat dat je online zoekgeschiedenis wordt bijgehouden waardoor je telkens dezelfde advertenties ziet? Je online gedrag wordt gevolgd; dat is niet correct en niet volgens de wet. Steun daarom deze actie van The Privacy Collective: zij dagvaarden twee bedrijven die persoonsgegevens verzamelen uit ons surfgedrag en deze met veel winst verkopen. Dit is in strijd met het fundamentele recht op privacy en daar moeten we tegen in actie komen!

Samen staan we sterk. Volgens de wet kunnen we gezamenlijk schadevergoeding eisen en zo een eind maken aan deze handel in persoonsgegevens. Freedom Internet steunt deze juridische stappen van The Privacy Collective voor 100%. Jij toch ook?

Meedoen is makkelijk:
Ga naar https://theprivacycollective.eu/nl/  en met één simpele klik op de button 'Laat uw steun zien' steun je de dagvaarding van The Privacy Collective!

Het enige persoonlijke gegeven dat van je wordt opgeslagen is je IP-adres. Het IP-adres is het enige gegeven dat er toe doet en dat we nodig hebben voor deze actie. We zijn transparant over welke gegevens we opslaan en voor welk doel we deze gegevens gebruiken. 

Deze collectieve actie zal veel voeten in de aarde hebben: hou daarom deze pagina in de gaten met het laatste nieuws.