Naar de inhoud Naar het menu

Korting op het KPN Netwerk

nieuws/kpn-netwerk-logo-zw-groen-rgb.jpg

Goed nieuws voor iedereen met een KPN glasvezel aansluiting (waarbij KPN ook de belichting doet). Wij kunnen voor nieuwe klanten nu een korting aanbieden van 5,- per maand voor de eerste 24 maanden. Voor alle bestaande klanten werken we achter de schermen nog aan een heel mooi cadeautje, daarover later meer.

Verschillende netwerken, verschillende prijzen
Omdat Freedom internet levert over verschillende netwerken en gebruikt maakt van verschillende belichters, hebben we te maken met (forse) verschillen in de huur van het fysieke netwerk. In plaats van alle tarieven te middelen om de consumentenprijs te bepalen, hebben wij gekozen om zo transparant mogelijk te zijn en onze netwerk huurprijs te verwerken in de maandprijs voor onze klanten. Hoe dit precies werkt hebben we eerder beschreven in dit artikel:
https://freedom.nl/nieuwsartikel/verschillende-prijzen-en-diverse-glasvezelnetwerken-hoe-zit-dat

De verschillende tarieven per netwerk kan je vinden op deze pagina: https://freedom.nl/diensten/netwerken, je kan natuurlijk ook altijd even de postcodecheck doen op www.freedom.nl, dan zie je direct in het overzicht welke netwerken en belichters mogelijk zijn op jouw adres.