Naar de inhoud Naar het menu

Ledendag Freedom 10 november 2023

nieuws/230822-ledendag.png

Ieder jaar organiseert Freedom een ledendag, zo ook dit jaar op 10 november 2023 bij BITMeetMe in Ede. Tijdens de ledendag blikken we niet alleen kort terug en vooruit, maar vinden we het belangrijk dat onze leden vragen kunnen stellen of een discussie kunnen aangaan met onze medewerkers.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan hier aan: https://survey.freedom.nl/index.php?r=survey/index&sid=101123&lang=nl

Het programma
Een tijdje geleden vroegen we jullie je wensen en verwachtingen betreft de ledendag door te geven. We hebben deze meegenomen in de organisatie van de nieuwe ledendag op 10 november. De ledendag ziet er als volgt uit:

19.30 uur Inloop
20.00 uur Terug- en vooruitblik Freedom door Anco
20.45 uur Spreker: Dave Maasland
21.30 uur Borrel en standjes

Spreker Dave Maasland
Spreker Dave Maasland is CEO bij ESET Nederland. Vanuit zijn vakgebied cybersecurity spreekt hij over de risico’s, maar ook vooral over de mogelijkheden die de digitale wereld biedt. Met zijn passie voor IT en technologie wil hij mensen enthousiasmeren en angst door onwetendheid wegnemen. Maasland: “Wij willen mensen en bedrijven verder helpen en Nederland op deze manier steeds veiliger maken.”

Standjes
Tijdens de borrel kun je een praatje maken met iemand uit het team van Freedom. Daarnaast zijn er ook een aantal standjes aanwezig van leveranciers, partners of coalities van Freedom. Ook is er een standje van Freedom waar je merchandise kunt kopen. Ook kun je bij dit standje muntjes aanschaffen, waarmee je een drankje kunt scoren aan de bar en merchandise kunt aanschaffen. Let op: betalen kan alleen met de pin.

Locatie: BITMeetMe
De ledendag vindt plaats bij BITMeetMe in Ede. Je vindt hieronder de adresgegevens:

Galileïlaan 17, Ede  (let op, dus niet nr. 19! Daar zit namelijk het datacenter)

BITMeetMe beschikt over een groot aantal gratis parkeerplaatsen en is rolstoeltoegankelijk. Kom je met het openbaarvervoer? De nabijgelegen bushaltes zijn Niels Bohrstraat, Amperestraat en Coornhertstate.

De ledendag is niet online bij te wonen. 

Vragen over de ledendag?
Stuur een mailtje naar ledendag@freedomnet.nl.