Naar de inhoud Naar het menu

Nieuwsbrief 13

nieuws/real-time-bidding.png
  1. Kom met ons in actie tegen Real Time Bidding
  2. Freedom scoort Triple Perfect bij internet.nl

1. Kom met ons in actie tegen Real Time Bidding

Ben je het ook zo zat dat je online zoekgeschiedenis wordt bijgehouden waardoor je telkens dezelfde advertenties ziet? Je online gedrag wordt gevolgd; dat is niet correct en niet altijd volgens de wet. The Privacy Collective dagvaardt twee bedrijven die persoonsgegevens verzamelen uit ons surfgedrag en deze met veel winst verkopen. Dit is in strijd met het fundamentele recht op privacy, daar moeten we tegen in actie komen. Lees hier hoe dit systeem werkt en hoe je deze actie kunt steunen.

2. Freedom scoort Triple Perfect op internet.nl

Freedom heeft de maximale score op de verbindingstest van het Platform Internetstandaarden behaald.  Daardoor is Freedom nu de eerste Internet accessprovider voor consumenten en kleine ondernemers in Nederland met de Triple Perfect Score; de volle 100% score in de website test, de mail test én in de verbindingstest.

De testtool Internet.nl is een initiatief van het Platform Internetstandaarden, een samenwerkingsverband van partijen uit de Internetgemeenschap en de Nederlandse overheid. Het doel van het platform is om gezamenlijk het gebruik van moderne internetstandaarden verder te vergroten om daarmee het internet voor iedereen toegankelijker, veiliger en betrouwbaarder te maken. ECP biedt de administratieve basis voor het platform. De technische realisatie van Internet.nl is in handen van Open Netlabs / NLnet Labs.