Naar de inhoud Naar het menu

Nieuwsbrief 30

nieuws/210616-koop-jouw-stukje-freedom.jpg

Freedom start crowdfunding

In korte tijd is het Freedom gelukt een internetprovider neer te zetten die internet, tv en bellen biedt én als “Beste Alles-in-1 provider” werd getest door de Consumentenbond. Maar we zijn er nog niet en zijn toe aan de tweede fase: groeien en verder uitbouwen, want iedereen heeft recht op veilig en vrij internet. Om dat te bewerkstelligen is extra geld nodig. Vandaar dat wij starten met een crowdfunding. Help jij ons de ambities waar te maken? 

Het belangrijkste verschil t.o.v. de crowdfunding die we in 2019 organiseerden, is dat je dit keer een stukje Freedom koopt in de vorm van een of meerdere certificaten. Naarmate Freedom verder groeit stijgt hoogstwaarschijnlijk de waarde van het certificaat en krijg je mogelijk (op termijn) dividend. Dat is beter dan het geld op te bank te zetten toch? ;-)

Voorinschrijving zeer succesvol, koop jij ook jouw stukje Freedom?
De crowdfunding ging een paar dagen geleden al open voor de crowdfunders uit 2019. Dit bleek een groot succes; in 5 dagen tijd is al meer dan 2 van de 4 miljoen euro in totaal, aan certificaten verkocht. Vanaf vandaag kan iedereen een certificaat bemachtigen. Wil jij ook een stukje Freedom kopen, wees er dan snel bij!

Wil je meer weten over de crowdfunding, volg dan het webinar op dinsdag 22 of 29 juni 2021. Tijdens de webinar wordt o.a. verteld waarom er een tweede crowdfunding is en krijg je de gelegenheid vragen te stellen. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in. Mocht vanwege overweldigend succes de crowdfunding voor de webinar(s) al op 4 miljoen staan, dan worden de webinar(s) geannuleerd. 

Wij staan te popelen om verder te groeien. Het lijkt ons te gek om samen met jullie te blijven vechten voor digitale burgerrechten én een veilig en vrij internet voor iedereen te realiseren! Bovendien kunnen we op deze manier de langgekoesterde wens in vervulling laten gaan, namelijk mensen écht onderdeel/eigenaar te maken van Freedom. Doe mee en koop ook jouw stukje Freedom!

Heb je nog een vraag over de crowdfunding?
Bekijk de FAQ-pagina over de crowdfunding voor veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag, stuur dan gerust een mailtje naar crowdfunding@freedomnet.nl.

Met vriendelijk groet,

Team Freedom