Naar de inhoud Naar het menu

Nieuwsbrief 31

nieuws/210618-nieuwsbrief-31.jpg

1. Jouw eigen stukje Freedom? Wees er snel bij!
Wauw! Wat zijn wij overdonderd door de vele investeringen en positieve reacties die we ontvangen op de crowdfunding. We hadden niet durven dromen dat we binnen zo'n korte tijd al bijna 3 van de 4 miljoen euro zouden ophalen. Onze dank is heel erg groot! We gaan met volle energie verder om ons dienstenaanbod te verbeteren/uit te breiden én om onze stem te laten gelden als het gaat om digitale burgerrechten. 

Heb je nog niet meegedaan, maar wil je wel graag eigenaar worden van een  stukje Freedom? Wees er snel bij, de teller loopt hard op! 

Twijfel je nog? Volg dan het webinar op 22 juni 2021, waarin we je meenemen door de plannen en live vragen beantwoorden. 

2. Word jij onze nieuwe collega?
Freedom groeit en vandaar dat wij een supportmedewerker zoeken voor onze helpdesk. Als supportmedewerker van Freedom beantwoord je via telefoon en e-mail alle vragen van klanten. Je geeft antwoord op algemene vragen over de diensten en in een later stadium behandel je technische vragen. Je ondersteunt klanten bij het bestellen, aansluiten en betalen. Kortom: jouw doel is om te zorgen voor een passende oplossingen met als resultaat: een tevreden klant. 

Freedom biedt een dynamische baan van 40 uur per week met een prima salaris, vergoeding voor reiskosten én voor de internetverbinding. Bovendien kom je terecht in een hecht team van specialisten, waarvan je veel kunt leren.

Ben jij of ken jij iemand die deze baan helemaal ziet zitten en bovendien stressbestendig is, humor heeft en een drive om doelgericht samen te werken? Lees dan hier verder...

3. Freedom is supporter van Tracking Free Ads Coalition
Freedom is aangesloten bij de 'Tracking Free Ads Coalition'. Het doel van deze coalitie is het verbieden van tracking cookies en andere volgtechnieken die worden ingezet, zodat je persoonlijke advertenties ontvangt.

De coalitie is van mening dat onze persoonlijke gegevens nu al te lang en op te grote schaal verwerkt worden voor enkel marketingdoeleinden. Zij vinden dat we de controle weer terug moeten krijgen over onze persoonlijke gegevens. Freedom is het daarmee eens en ondersteunt de coalitie. We zijn dan ook heel blij dat er inmiddels in Brussel een paar grote stappen zijn gezet en dat tracking vrij adverteren steeds dichterbij komt. Een spannende tijd dus!

Wil je meer weten over de coalitie en de doelstelling? Of wil jij je ook aansluiten? Ga dan naar de website: https://trackingfreeads.eu/

4. Update je modem
AVM, de leverancier van onze FRITZ!Box modems, heeft een update uitgebracht voor een groot deel van de modems. Dit geldt ook voor oudere modellen die al een tijdje geen updates meer ontvingen. 

Hoe check je of je modem up-to-date is?
Open een browser, ga naar http://fritz.box/ of http://192.168.178.1/ en login. Vervolgens zie je rechts bovenaan of je modem geüpdatet kan worden of dat hij al up-to-date is. Wil je zelf een update uitvoeren, kijk dan hier hoe je dat precies kunt doen.

Wat gaat Freedom doen?
Freedom gaat zo snel mogelijk een 'upgrade campagne' draaien voor modems die niet up-to-date zijn en verbonden zijn met een server van Freedom. Wij kunnen deze modems op afstand updaten. We houden jullie hiervan op de hoogte.

Met vriendelijk groet,

Team Freedom