Naar de inhoud Naar het menu

Nieuwsbrief 64

 

1. Freedom kijkt terug op een mooi jaar

Freedom kijkt terug op een mooi jaar en gaat vol goede moed en energie door in 2024. We willen graag al onze klanten, de community, Founding Members, Crowdfunders en supporters van Freedom heel hartelijk bedanken. Zonder jullie geen Freedom!

Waar we ons dit jaar op gaan focussen? Daarover binnenkort meer!

2. Je data is voor ons géén handelswaar

“Datahandelaren verhandelen stilzwijgend in persoonsgegevens van miljoenen Nederlanders”, liet RTLNieuws vorige week weten. Want als je iets op afbetaling koopt bij bijvoorbeeld Zalando of een internetabonnement neemt bij KPN, dan beland je ongemerkt in een database waar klantgegevens van miljoenen Nederlanders staan opgeslagen en zelfs worden doorverkocht aan databedrijven, meldt de nieuwszender. Dit gebeurt veelal via externe kredietchecks en dat terwijl het gewoon anders kan! Freedom doet het daarom dus ook anders.

3. Vacature Content medewerker

Ben jij iemand die ChatGPT met liefde links laat liggen, omdat je zelf een veel leukere tekst kunt schrijven? Gaat jouw hart sneller kloppen van een geoptimaliseerde customer journey? Super! Je klinkt als iemand die een perfecte match zou kunnen zijn voor deze nieuwe functie bij Freedom! Lees snel verder en bepaal het zelf:-).

PS Deel de vacature gerust met je netwerk!

4. Actie Tweak wegens succes verlengd

In oktober werd bekendgemaakt dat de provider Tweak stopt. Tweak is voor ons erg belangrijk, zo heeft ze er mede voor gezorgd dat Freedom kon starten op het moment dat KPN de stekker uit XS4ALL trok. We wilden daarom iets terug doen voor de Tweak-klanten en gaven een cadeautje bij het abonnement van Freedom om de pijn te verzachten. Hier werd massaal gebruik van gemaakt en vandaar dat we besloten hebben de actie met een maand te verlengen.

Hoe maak je gebruik van deze korting? Stap over naar Freedom en geef tijdens je bestelling bij het kiezen van de overstapservice aan dat je huidige provider Tweak is. Je ontvangt dan de eerste 4 maanden 25 euro korting op je abonnement. Let op, de korting is pas zichtbaar in stap 6 van je bestelling. De actie loopt t/m 31 januari 2024.

5. Televisiekijken via tv-ontvanger of app? 

Bij de overstap naar een nieuw abonnement vragen veel mensen zich af welke vorm van televisiekijken bij hen past. Je kunt namelijk tegenwoordig niet alleen via een tv-ontvanger televisiekijken, maar ook via een app van je tv-aanbieder of een app van een (streaming)dienst zoals bijvoorbeeld NLZiet of Netflix. In dit artikel leggen we wat meer uit over die verschillende vormen, zodat je een beter beeld krijgt welke vorm het beste bij jou past.