Naar de inhoud Naar het menu

Omruilactie tv-ontvanger groot succes

diensten/internet-tv-roze-zwart.png

De omruilactie die Freedom Internet initieerde voor alle tv-klanten met een oude tv-ontvanger was een groot succes. Binnen 24 uur installeerden en activeerden alle klanten hun nieuwe tv-ontvanger(s). Het voorspoedige verloop is te danken aan de vele Freedom klanten die hun kennis deelden in de community die we speciaal voor de omruilactie hadden geopend.

De eerste Freedom klanten met een tv-abonnement hadden een tv-ontvanger in bruikleen gekregen die niet voldeed aan onze kwaliteitsnormen. Daarom initieerde Freedom, samen met Canal Digitaal, een grootscheepse omruilactie. De nieuwe tv-ontvanger is de eerste stap om de kijkbeleving structureel te verbeteren. Alle nieuwe Freedom tv-klanten ontvangen voortaan standaard de nieuwe tv-ontvanger Amino Aria 710.

Het was een grote actie voor ons (nog) kleine Team Freedom. Gelukkig hielpen vele betrokken Freedom klanten ons mee. Zij deelden hun ervaringen via de Freedom community, die we speciaal voor deze omruil actie hadden geopend en hielpen andere Freedom klanten die problemen hadden bij het omschakelen. 

We hebben besloten de Freedom community te behouden en verder uit te bouwen ter ondersteuning van onze diensten en maatschappelijke initiatieven. 

Omdat Freedom transparant wil communiceren is alle informatie in de community publiek toegankelijk. Maar alleen mensen met een @freedom.nl e-mailadres kunnen op berichten reageren en nieuwe berichten plaatsen. We hopen dat alle Freedom klanten constructief informatie en ideeën blijven delen en ook nieuwe Freedom klanten op weg helpen. Zo bouwen we samen de mooiste internetprovider van Nederland. 

De Freedom community is bereikbaar via https://community.freedom.nl.