Naar de inhoud Naar het menu

Pre-order nu ook beschikbaar in gebieden waar DELTA al ligt

nieuws/1701783533_221004-delta.png

Het team van Freedom is de afgelopen tijd hard bezig geweest met de technische implementatie van Freedom op het DELTA Fiber netwerk. De testperiode is met succes afgerond. Vanaf nu is het daarom ook mogelijk in de gebieden waar DELTA Fiber al ligt een pre-order te plaatsen. De pre-orders worden in kleine groepjes door Freedom doorgezet. Per mail zal dan binnen een paar dagen na het doorzetten een plandatum worden gecommuniceerd.

Doe de postodecheck om te kijken welke abonnementen we op jouw adres leveren. Heb je al een abonnement bij Freedom, maar wil je deze graag wijzigen, ga dan naar deze pagina voor meer informatie.


Waarom is het nu nog een pre-order?

Met de toevoeging van het netwerk DELTA Fiber, is Freedom in één keer op meer dan 1 miljoen extra adressen beschikbaar. Om te zorgen voor een goede overstap hebben we besloten dit gecontroleerd te doen, door middel van pre-orders die we in kleine groepjes doorzetten naar orders. Op deze manier kunnen we de processen goed begeleiden en iedereen voorzien van kwalitatief internet.

Zodra een pre-order is omgezet naar een order, ontvang je automatisch een e-mail met meer informatie over de leverdatum van je abonnement.