Naar de inhoud Naar het menu

Scriptieprijzen responsible internet bekend

nieuws/230712-scriptieprijs.png

Enige tijd geleden lieten we weten dat Freedom samen met SIDNfonds en Mijndomein op zoek waren naar de beste scripties op het gebied van responsible internet. Vandaag vond de uitreiking voor deze prijzen plaats.

De jury ontving in totaal 17 scripties in de categorie responsible internet en kende de eerste prijs toe aan Max van der Horst voor zijn scriptie ‘Global Vulnerability Vigilance: Timely Disaster Notification using Internet-Scale Coordinated Vulnerability Disclosure’. De tweede prijs ging naar Yan Cong, voor haar scriptie ‘Anonymous dissent outside the motherland: Transnational activism on Instagram among overseas Chinese’. Namens Freedom van harte gefeliciteerd aan de prijswinnaars!

"Het internet is vandaag het domein van grote techgiganten. Hoewel zij veel innovaties hebben gebracht is het nu zaak onze soevereiniteit terug te vinden en op zoek te gaan naar ‘hoe het ook kan’. Daarom ondersteunen wij vanuit Freedom ook graag deze prijs met prachtige inzendingen en terechte winnaars." legt Anco, directeur van Freeedom, uit.

Lees meer over de prijswinnaars op de site van het SIDNfonds.