Naar de inhoud Naar het menu

Televisie update: wijziging menu

nieuws/1680597930_211125-tv-update.png

Vanaf vandaag zullen er een aantal wijzigingen worden doorgevoerd in het hoofdmenu van Canal Digitaal. Dit geldt zowel voor de TV-App, webbrowser, TV-ontvanger als Apple TV. Kijk je televisie via een TV-ontvanger? Start dan de TV-ontvanger opnieuw op, om de wijziging te zien. 

Wat gaat er veranderen en hoe ziet dit eruit?

  • Het menu +aanbod/bibliotheek menu wordt vervangen door een nieuw menu dat heet ‘Zenders & VOD’. VOD staat voor ‘Video On Demand’ oftewel video op aanvraag.

Voorbeeld webbrowser:

Voorbeeld TV-App:

  • Het nieuwe menu kan op dezelfde manier geselecteerd worden als het huidige +Aanbod menu. Wanneer je ‘Zenders & VOD’ selecteert, kom je op de nieuwe pagina waar je het aanbod kan ontdekken.
  • Binnen het nieuwe menu ‘Zenders & VOD’ krijg je toegang tot het volgende:
  1. De VOD catalogus
  2. TV Gemist (zichtbaar per zender)
  3. Catalogus voor volwassenen
  • Wanneer je een VOD catalogus geselecteerd hebt, worden alle films en series uit die catalogus getoond per aanbieder van deze VOD content. 

Opmerking: 24Kitchen en Comedy Central zijn op dit moment leeg, tot het moment dat er nieuwe content beschikbaar wordt gesteld door deze partijen. 

  • Wanneer je een zender hebt geselecteerd in het ‘TV Gemist’ gedeelte, worden de films, series en programma’s van de afgelopen 7 dagen voor dat geselecteerde kanaal getoond.
  • Films, series en programma’s die geschikt zijn voor volwassenen zijn te zien op de laatste rij van de Zenders & VOD pagina.
  • Wanneer je een catalogus voor volwassenen hebt geselecteerd, kan deze alleen worden gekeken door personen met toegang. De films, series en programma’s voor volwassenen zijn alleen te bekijken na invoering van de pincode.