Naar de inhoud Naar het menu

Tweak moet blijven?

nieuws/231010-tweak.png

Vandaag werden we verrast door het nieuws dat Tweak stopt als internetprovider. Wederom wordt een kleine provider opgeslokt door een grote provider, in dit geval: Odido (voorheen T-Mobile). Wij vinden het erg jammer dat deze sympathieke bevriende provider gaat verdwijnen. Tweak is voor ons erg belangrijk, zo heeft ze er mede voor gezorgd dat Freedom kon starten op het moment dat KPN de stekker uit XS4ALL trok.

Cadeautje om pijn te verzachten voor Tweak-klant

Omdat we Tweak een warm hart toedragen bieden we de Tweak-klant een speciale korting. Stap over op Freedom en ontvang 100 euro korting op je internetabonnement. Hoe maak je gebruik van deze korting? Stap over naar Freedom en geef tijdens je bestelling bij het kiezen van de overstapservice aan dat je huidige provider Tweak is. Je ontvangt dan de eerste 4 maanden 25 euro korting op je abonnement. Let op: de korting is pas zichtbaar in stap 6 van je bestelling. De actie loopt van 10 oktober t/m 31 december 2023. 

Netwerk Cambrium verdwijnt, wat gebeurt er met die verbindingen?

Net als internetprovider Tweak verdwijnt ook het netwerk Cambrium. Freedom levert een aantal internetverbindingen over dit netwerk. Freedom is hard bezig met een oplossing voor deze klanten. We brengen zo spoedig mogelijk de desbetreffende klanten op de hoogte per mail, zodra hier meer over bekend is.