Naar de inhoud Naar het menu

Verminderde bereikbaarheid i.v.m. vakanties en griepgolf

nieuws/1696251273_220721-veel-afwezigen.png

Op dit moment heeft Freedom helaas te maken met veel afwezigen i.v.m. zowel vakanties als een griepgolf. De wachtrijen kunnen om die reden iets verder oplopen dan normaal. Uiteraard zullen degene die aanwezig zijn hun best doen om jullie zo goed en snel mogelijk te helpen.

Storingen en urgente vragen
Ervaar je een urgente storing of heb je ons echt nu nodig? Neem dan contact op via 088-0115666 of via helpdesk@freedomnet.nl. We beoordelen alle binnenkomende vragen en delen die in op urgentie. Kan je vraag nog even wachten? Bel of mail ons dan volgende week. We hopen op jullie begrip voor de verminderde bereikbaarheid.

De waakdienst is er 24/7
We monitoren ons netwerk 24 uur per dag, 7 dagen per week. Als er verstoringen zijn buiten kantooruren, krijgt onze waakdienst een signaal en gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Als het blijkt te gaan om een verstoring waar (relatief) veel klanten last van hebben, dan publiceren we een storingsmelding op onze website, op de storingen en onderhoud pagina. Deze pagina bereik je via deze link: https://freedom.nl/storingen.