Naar de inhoud Naar het menu

Website Freedom scoort Triple Perfect op internet.nl

nieuws/internet2.png

Als eerste internetprovider in Nederland heeft Freedom ook de maximale score op de verbindingstest van het Platform Internetstandaarden behaald.  Daardoor is Freedom nu de eerste Internet accessprovider voor consumenten en kleine ondernemers in Nederland met de Triple Perfect Score; de volle 100% score in de website test, de mail test én in de verbindingstest. 

De testtool Internet.nl is een initiatief van het Platform Internetstandaarden, een samenwerkingsverband van partijen uit de Internetgemeenschap en de Nederlandse overheid. Het doel van het platform is om gezamenlijk het gebruik van moderne internetstandaarden verder te vergroten om daarmee het internet voor iedereen toegankelijker, veiliger en betrouwbaarder te maken. ECP biedt de administratieve basis voor het platform. De technische realisatie van Internet.nl is in handen van Open Netlabs / NLnet Labs.

Freedom maakt zich sterk voor veiligheid en technische vrijheid op internet. We kopen alleen topkwaliteit hard- en software in, en hebben hierdoor een van de veiligste netwerken. We garanderen onze abonnees maximale technische vrijheid en autonomie. Denk aan hardware, encryptie, VPNs, bescherming tegen spyware en andere tools voor privacybescherming.

Wil je weten wat een organisatie bijdraagt aan een toegankelijker, veiliger en betrouwbaarderinternet voor iedereen? Ga dan naar https://internet.nl en check de score of bekijk de Hall of Fame.