Naar de inhoud Naar het menu

Zoeken naar handdoeken op Towel Day

Vind jij ze alle 5?

nieuws/230525-towel-day.png

Vandaag is het ‘Towel Day’ oftewel ‘handdoekdag’. Wij vonden het daarom een mooi moment een Freedom handdoek weg te geven! In dit artikel lees je meer over ‘Towel Day’ en hoe je kans kunt maken op zo’n mooie handdoek.

Towel Day

Douglas Adams schreef de sciencefictionreeks ‘The Hitchhiker's Guide To The Galaxy’. Na zijn overlijden op 11 mei 2001 riepen fans 25 mei uit tot ‘Towel Day’. Douglas Adams schreef in de boekenreeks namelijk onder andere over een handdoek. Een handdoek is volgens hem een handig hulpmiddel voor een intergalactische lifter. Je kon er van alles mee en moest dus te allen tijde weten waar jouw handdoek ligt.

Benieuwd wat Douglas Adams over een handdoek schreef? Bekijk de website: https://www.towelday.nl/

Omdat we weten dat er onder de Freedom fans ook fans zitten van de boekenreeks van Douglas, leek het ons leuk op deze speciale dag een aantal handdoeken weg te geven!

Vind jij de handdoeken van Freedom?

Freedom heeft op 5 plekken op de website een handdoekje neergelegd. Vind alle 5 de plekken, maak er een foto of screenshot van en stuur deze uiterlijk 31 mei 2023 naar marketing@freedomnet.nl. Uit de juiste inzendingen trekken we 3 winnaars die op 1 juni bericht van ons ontvangen.

Hoe maak je kans op een handdoek van Freedom?

 1. Vind de 5 plekken op de website, waar Freedom een handdoekje heeft neergelegd.
 2. Maak van iedere handdoek een foto of screenshot;
 3. Stuur deze afbeeldingen uiterlijk 31 mei 2023 op naar marketing@freedomnet.nl;
 4. Wij trekken 3 winnaars.
 5. Ben jij een van de gelukkige winnaars? Dan ontvang je van ons op 1 juni 2023 een mailtje en vragen we je jouw naam en adres te sturen.

PS. Ben jij een echte techie en zoek je iets meer uitdaging? Ga op zoek naar handdoek nummer 6 en stuur ons je bewijs. Ben je een van de gelukkige winnaars, dan ontvang je nog een extra goodie bij je handdoek:-).

De kleine grote lettertjes:

 • Freedom verwijdert jouw gegevens die je voor deze actie deelt direct na het versturen van de pakketjes;
 • Freedom schrijft je niet in voor een nieuwsbrief, wanneer je meedoet met de actie;
 • Freedom gaat je niet continu lastigvallen met allerlei advertenties over handdoeken, wanneer je op zoek gaat naar een handdoek op onze website;
 • Freedom gaat je niet tracken;
 • Freedom gaat je niet benaderen voor andere marketing- of salesdoeleinden;
 • Freedom gaat je geen persoonlijke aanbiedingen sturen.