Naar de inhoud Naar het menu

Samenwerking / onze partners

Freedom werkt samen met diverse partijen in de markt die bewezen hebben kwalitiatief hoogstaande diensten te kunnen leveren en die onze doelstellingen onderschrijven.

E-mail

Voor e-mail diensten werkt Freedom intensief samen met Soverin, een bedrijf dat gespecialiseerd is in veilige e-mail. De beheerders van Soverin werken zo intensief samen met Freedom, dat we hen als collega's beschouwen. We delen opvattingen over eerlijk internet, waarbij de klant betaalt voor een dienst en de aanbieder de privacy van de klant volledig respecteert

Televisie

Freedom internet heeft gekozen voor Canal Digitaal als leverancier voor televisiediensten. De samenwerking is het resultaat van een diepgravende dialoog over privacy. Canal Digitaal en Freedom hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheidsovereenkomst afgesloten. Daardoor is de privacy van Freedom-klanten die een abonnement nemen bij Canal Digitaal maximaal geborgd.

Telefonie

De telefonie-abonnementen van Freedom worden geleverd in samenwerking met Voipgrid, de leverancier van Voys. Voipgrid is een partij die ruime expertise heeft in het leveren van vaste telefonie over het internet. Voys wilde dat het XS4ALL-gedachtegoed behouden bleef en een nieuwe provider starten leek hen daarbij het juiste plan. Toen het actiecomité overging tot 'Plan b - 'We beginnen Freedom Internet', ondersteunde Voys Freedom Internet op meerdere manieren. Ze heeft bijgedragen aan de crowdfundingcampagne en daarnaast zijn ze vooral op de achtergrond bezig geweest met voorbereidingen om de telefoniedienst van Freedom te kunnen faciliteren.

Hosting

Voor de dienst shared webhosting van Freedom werken we samen met Procolix en Metaregistrar

Modems

AVM is de leverancier van onze modems. AVM is een gespecialiseerde partij die veel ervaring heeft met internetproviders. Freedom levert bij alle abonnementen uitsluitend FRITZ!Box modems. Deze modems worden vooraf klaargemaakt met de juiste software zodat je heel eenvoudig het doe-het-zelf pakket kunt installeren. Je kunt natuurlijk ook je eigen modem gebruiken. Lees hier meer over onze modems.

Logistieke partner

Freedom heeft BNS geselecteerd als partij voor logistiek. BNS is een ervaren organisatie, met een goede reputatie en veel ervaring met logistiek bij internetproviders. BNS denkt pro-actief mee om de privacy van onze abonnees te beschermen.

Merchandise

Eigen Label ontwerpt en levert de kledinglijn voor Freedom medewerkers en onze monteurs. De t-shirts, vesten, hoodies en caps gaan we in de toekomst ook verkopen via een webshop op de Freedom website.

Betalingen

Bluem faciliteert voor Freedom de eMandate. Dat is de digitale machtiging via je bank. BlueM is een geaccrediteerde partij, lees er hier meer over. Het systeem dat BlueM voor de machtiging gebruikt heet ViaMijnBank. Je wordt verwezen naar de beveiligde omgeving van je eigen bank en handelt de machtiging daar af. Dit is dus een veilige manier om ons te machtigen het abonnementsgeld af te schrijven.  

Partners vanaf de start

Vanaf het prilste begin werkt Freedom samen met partijen met een enorme idealistische drive, open culturen en technisch zeer hoogstaande kennis:

Community

Daarnaast zijn er heel veel mensen die vrijwillig meehielpen aan de totstandkoming van Freedom. Zij, en alle nieuwe Freedom vrienden, helpen ons om de doelen van Freedom werkelijkheid te maken. Deze hechte Freedom-community draagt continu bij aan het realiseren van onze maatschappelijke en bedrijfsmatige doelen. Dank daarvoor!