Naar de inhoud Naar het menu

De Freedom appeltaart-test op nationale appeltaartdag

nieuws/231005-appeltaart.png

Regelmatig krijgen we appeltaart bij Freedom. Vaak willen klanten ons bedanken, een hart (lees appeltaart) onder de riem steken of neemt een Freedom-teamlid er eentje mee voor een verjaardag. We vonden het daarom leuk om een aantal appeltaarten aan een test te onderwerpen op nationale appeltaartdag! Waarom ontvangt Freedom toch altijd appeltaarten en geen kersenvlaai? Lees onder het filmpje meer over de historie!

Stichting Appeltaart

Freedom heeft naast gewone aandelen ook een prioriteitsaandeel dat is ondergebracht in een stichting. Bij Freedom is dat Stichting Appeltaart. De stichting is daarmee aandeelhouder van Freedom en bewaakt de naleving van de waarden van Freedom Internet. Deze waarden zijn vastgelegd in het Corporate Charter.

Waarom (stichting) appeltaart

Dat leggen we je graag uit! Freedom werd opgericht omdat XS4ALL ophield te bestaan. Een groot aantal medewerkers van Freedom heeft ooit gewerkt bij XS4ALL. De afdeling Technisch beheer van XS4ALL liet destijds intern doorschemeren dat een bijzonder verzoekje sneller zou worden opgepakt als je hen trakteerde op een appeltaart. Dit is later ook bij klanten bekend geworden en een eigen leven gaan leiden. De technische helpdesk en de collega's van technisch beheer ontvingen vaak appeltaarten, omdat zij altijd een stap verder gingen voor de klant.

Appeltaart & veiligheid

Freedom maakt zich sterk voor een veilig en vrij internet. Privacy en het waarborgen van de vertrouwelijkheid van de klantgegevens staat bij ons centraal. Onze helden op de helpdesk houden zich strikt aan het verificatiebeleid en we passen allemaal goed op de gegevens die op onze apparaten staan. Vergeet je als Freedom teamlid je computer te vergrendelen als je wegloopt van je werkplek, dan hebben we met elkaar de afspraak dat je een appeltaart mag trakteren.