Naar de inhoud Naar het menu

Freedom sluit op 4 juni aanmelding nieuwe Founding Members

nieuws/start-fun-run.jpg

Freedom Internet stopt op 4 juni met de verkoop van het Founding Member abonnement. Vanaf dat moment gaat Freedom internetverbindingen aanbieden aan haar Founding Members. Zij kunnen nu kiezen uit een glasvezel- of DSL-verbinding, met of zonder TV van Canal Digitaal. Later dit jaar volgt de dienst Internet en Bellen. Iedereen die nu nog Founding Member wil worden, kan zich aanmelden via www.freedom.nl.

Founding Members krijgen een mailabonnement met @freedom.nl e-mailadres en de mogelijkheid om een domeinnaam aan te vragen en/of te koppelen. Zij betalen daarvoor € 50,- per jaar. Het @freedom.nl e-mailadres is nodig om straks de Freedom internetverbinding te kunnen bestellen. Freedom verrekent de kosten van het Founding member abonnement naar rato vanaf het moment dat de Freedom internetverbinding actief wordt.

Sinds de start van Freedom op 11-11-2019 hebben Founding Members zich massaal aangemeld. Freedom beloofde hen als eerste te verbinden met internet. Die belofte komen we na. Met de voorregistratie via het Founding Membership kan Freedom nauwkeurig inschatten hoeveel klanten op een verbinding wachten. Daarmee kunnen we voldoende FRITZ!Box modems en tv-ontvangers inkopen en de personeelsplanning maken.

Pas nadat alle Founding Members de kans hebben gehad hun internetverbinding te activeren, kunnen nieuwe klanten zich melden voor een internetverbinding. Naar verwachting is dat aan het eind van de zomer.