Naar de inhoud Naar het menu

Nieuwsbrief 15

nieuwsbrief/canal-digtaal-tv-app-stb.jpg
  1. Nieuw model tv-ontvanger voor betere tv-beleving
  2. Maatwerk hostingdiensten
  3. Vacatures medewerk(st)er helpdesk
  4. Founding Members bestellen nu bij Freedom
  5. Computable awards 2020 -> stem op Freedom! 

1. Nieuw model tv-ontvanger voor betere tv-beleving

Freedom Internet en Canal Digitaal werken nauw samen om de tv-dienst te verbeteren. Alle klanten die vanaf 8 september een internetverbinding met televisie bestellen bij Freedom krijgen het nieuwe type tv-ontvanger. 
 
Canal Digitaal leverde tot nu toe de tv-ontvanger Kaonmedia MZ-102. De nieuwe tv-ontvanger is de Amino Aria, type 710. Deze heeft geen opstartmenu en reageert veel sneller. De nieuwe ontvanger heeft een overzichtelijker menu. Met de nieuwe afstandsbediening kun je ook de basisfuncties van je televisie regelen. De nieuwe tv-ontvanger werkt ook met oudere tv’s die nog een SCART-uitgang hebben. Daarvoor moet je dan zelf wel een extra kabeltje kopen. 
 
Freedom verwacht veel van de nieuwe tv-ontvanger. Als het nieuwe model beter bevalt, gaan we een omruil-actie organiseren voor alle Freedom klanten die het oude type ontvanger hebben gekregen. Hoe we dat precies gaan doen, dat weten we nu nog niet. Zodra we hier meer informatie over hebben, laten we dat weten in een volgende nieuwsbrief. 

2. Maatwerk hostingdiensten

Freedom Internet gaat vanaf 1 oktober hostingdiensten leveren aan de zakelijke markt. Daarvoor gaan we samenwerken met ProcoliX. De samenwerking richt zich vooralsnog op de zakelijke markt met maatwerkdiensten als colcation en managed hosting waarbij hoge piekbelasting wordt verwacht. In een later stadium zal Freedom ook de verhuur van virtuele machines toevoegen aan haar portfolio zakelijke diensten. Meer informatie lees je op de pagina over maatwerk hosting. Als je interesse hebt in maatwerk hosting, stuur dan een mail naar zakelijk@freedomnet.nl.

3. Vacatures medewerk(st)er helpdesk

Freedom groeit snel. We zoeken nieuwe collega’s voor onze helpdesk in Amsterdam Noord. We zoeken authentieke personen die geduldig kunnen luisteren en onze klanten energiek ondersteunen via e-mail en telefoon. Als je werkt bij Freedom word je onderdeel van een hecht team met een gedeelde passie voor veilige en vrije toegang tot internet. Meer details lees je in de vacature.

4. Founding Members bestellen nu bij Freedom

In de afgelopen 10 maanden heeft Freedom haar diensten ontwikkeld en alle facetten van de dienstverlening zeer uitgebreid getest. Alle testbevindingen zijn verwerkt. De testfase is afgerond; we zijn klaar voor de verkoop. Natuurlijk blijft Freedom haar diensten verder ontwikkelen en nieuwe diensten toevoegen. 
 
We maken nu onze website gereed, zodat ook niet-Founding Members een internetabonnement (met optioneel tv en/of bellen) kunnen bestellen. Over twee á drie weken is het zo ver; dan kan iedereen zich aanmelden bij Freedom. Wij gaan ons best doen iedereen zo snel mogelijk aan te sluiten. Maar het wordt druk; voor ons helpdesk medewerkers die alle orders begeleiden en vragen beantwoorden. En voor de monteurs die bij jou thuis kunnen helpen met aansluiten van de FRITZ!Box modem.

Om de drukte een beetje te spreiden, doen we daarom hierbij de allerlaatste oproep voor Founding Members. Wil je snel aangesloten worden, dan is nu het moment om over te stappen! Klant worden kan via de Freedom website.

5. Computable awards 2020 -> stem op Freedom! 

In 10 maanden bouwden we uit het niets een internetprovider met een volledig aanbod van diensten. Dat verdient een prijs!

Samen met 9 andere startups staat Freedom in de finale van de Computable award ‘Tech startup van het jaar 2020’. Om te winnen moet Freedom zoveel mogelijk online stemmen werven. Winnen willen we natuurlijk graag; het levert extra publiciteit en helpt Freedom groeien. Daarom hebben we jouw stem nodig! Computable heeft schriftelijk verklaard dat zij alle gegevens verkregen via het stemproces van de Computable Awards nooit aan derden zal afstaan. 
 
De stemperiode eindigt op 1 november. Met elk e-mailadres kun je 1x je stem uitbrengen op Freedom. Help ons mee – stem op Freedom!  

Met hartelijke groet,
Team Freedom Internet