Naar de inhoud Naar het menu

Nieuwsbrief 19

nieuws/1.png
  1. Freedom trakteert op uitgebreide F-secure beveiligingssoftware bij alle internetabonnementen
  2. Freedom is jarig!
  3. Verlengen Founding Membership
  4. Freedom sponsort petities.nl

1. Freedom trakteert op uitgebreide F-secure beveiligingssoftware bij alle internetabonnementen
Freedom is jarig en wie jarig is trakteert. Bij Freedom hechten we veel waarde aan veilig internetten. Daarom geven we alle Freedom klanten het uitgebreide pakket beveiligingssoftware van F-Secure bij hun internetverbinding cadeau.De beveiligingssoftware die we hebben geselecteerd is de bekroonde internet security suite F‑Secure SAFE. Jaar op jaar wint dit pakket de prijs voor ‘Best Protection’ van AV‑TEST.SAFE beschermt tegen virussen, Trojan horses, spyware, ransomware, etc. Daarbij weet je door de inbegrepen bankierbescherming of je je op een beveiligde bankierwebsite bevindt en wordt de verbinding met de site beveiligd om je geld te beschermen. Ook kun je kinderen beschermen door het instellen van maximale schermtijd, of het blokkeren van (ongewenste) content. Met deze software kunnen jij en je gezin dus veilig internetten. De software wordt zeer regelmatig automatisch ge-update zodat online apparaten altijd beschermd zijn tegen actuele bedreigingen. Bij iedere internetverbinding krijg je een licentie voor 5 apparaten. Je kunt SAFE gebruiken op pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. Installeren
In MIJNfreedom staat voor iedere klant een unieke link klaar waarmee je de software kunt downloaden op de website van F-secure. Op de helpdeskpagina F-Secure SAFE installeren staat een stappenplan hoe je de software kunt installeren en activeren.

2. Freedom is jarig!
Vandaag bestaat Freedom Internet precies 1 jaar. Op 11 november 2019 om 11:11 lanceerden we deze nieuwe provider na een succesvolle crowdfunding campagne. Één jaar bouwen aan Freedom heeft bloed, zweet en tranen gekost. Het opbouwen van een volledige internetprovider in een een aantal maanden tijd is niet eerder vertoond. Inmiddels hebben we duizenden mensen aangesloten met internet, TV en bellen. Ook op andere vlakken heeft Freedom van zich laten horen. Zo werd het manifest ‘veilig tegen corona’ samen met anderen opgesteld en ondertekend. Ook hebben we ons achter het initiatief van The Privacy Collective geschaard om het massaal bouwen van profielen tegen te gaan. Die profielen worden vervolgens voor veer geld verkocht worden aan Real-Time Bidding platformen. Komend jaar zullen we Freedom verder uitbouwen door nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan de diensten die we leveren. En natuurlijk blijven we ons kritisch opstellen tegenover datavergaringen en datahandel. Naast het leveren van kritiek zullen we ook blijven meedenken aan oplossingen. Samen strijden we zo voor een beter internet. Ter ere van ons 1 jarig bestaan heeft Anco een videoboodschap opgenomen. Bekijk ’m hier

3. Verlengen Founding Membership
Founding Members opgelet: wij sturen jullie zeer binnenkort een e-mail. In de e-mail staat uitgelegd hoe je het Founding Membership (dat is dus ook je e-mailabonnement) kunt verlengen. In de e-mail krijg je twee keuzes voorgelegd. Je kunt een internetverbinding bij ons afnemen (daarbij inbegrepen zit het e-mailabonnement en het Founding membership). Of je verlengt het Founding Membership (en dus daarmee ook je e-mailabonnement). We zullen uiteraard niet zomaar je e-mailabonnement stopzetten zolang je nog niet van ons hebt gehoord.Kun je niet wachten en wil je nu alvast internet bij ons aanvragen? Ga dan naar www.freedom.nl om te bestellen.
Heb je al een internetverbinding via Freedom? Dan verandert er voor jou niets.

4. Freedom sponsort petities.nl
Freedom Internet en Vereniging Open Domein zijn een overeenkomst aangegaan voor de hosting van de website petities.nl, Hét platform in Nederland waar iedereen makkelijk en eenvoudig zelf een petitie kan starten. Helaas bleek hun huidige sponsor abrupt de samenwerking te verbreken. Aangezien Freedom deze website een belangrijke bouwsteen vindt voor een vrij en open internet is er snel gehandeld en de helpende hand onmiddellijk uitgestoken. Freedom geeft hiermee petities.nl een betrouwbare en privacyvriendelijke hostingomgeving voor de komende jaren.