Naar de inhoud Naar het menu

Nieuwsbrief 38

nieuws/211125-tv-update.png

1. Tip: veilig bestanden versturen
Stel, je stuurt een geschreven kaartje per reguliere post. Je gebruikt geen envelop. Iedereen die het kaartje in handen krijgt, kan de boodschap lezen. Dit is in feite wat je doet wanneer je geen versleutelde mail stuurt.

Wil je veilig bestanden versturen? Kijk dan eens naar Cryptify. Via Cryptify kun je bestanden tot 2 GB versleuteld versturen. Ze worden versleuteld in de browser vóór het verzenden. En ze komen precies aan, daar waar je ze wilt hebben. De verzender en de ontvanger gebruiken hiervoor de IRMA app. Het proces is vergelijkbaar met versleuteld mailen. Lees verder…

2. Het sine nomine e-mailadres
Wanneer je bent ingelogd op MIJNFreedom en klikt op 'E-mailaccount', verschijnt in het middenveld jouw freedom e-mailadres. Onder dat e-mailadres staat je zogenaamde 'sine nomine' e-mailadres, oftewel jouw anonieme e-mailadres vermeld. Sine nomine betekent 'zonder naam' (anoniem dus).

Dit anonieme e-mailadres wordt voor iedere nieuwe klant direct aangemaakt. Voor de @ staat een reeks van cijfers en letters. Deze reeks is per klant verschillend. Achter de @ staat ‘sinenomine.email’.

Benieuwd waarom we dit anonieme e-mailadres voor je aanmaken? Lees verder…

3. Tijdelijke actie Film1 en Ziggo Sport
Sluit je t/m 31 december 2021 een abonnement af voor Film1 dan ontvang je deze voor € 5 per maand gedurende 6 maanden. Na 6 maanden betaal je het normale tarief (€ 15,- per maand). Dit geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Lees meer...

Ziggo Sport stelt van 9 december 12.00 uur t/m 14 december 12.00 uur al zijn kanalen open. Dat betekent dat alle klanten met een TV-abonnement niet alleen gratis kunnen kijken naar o.a. diverse voetbal-, tennis- en golfwedstrijden, maar ook live kunnen genieten van de spectaculaire ontknoping van de Formule1. Lees meer...

4. TV verbeteringen & wijzigingen
Verbetering:
Canal Digitaal heeft hard gewerkt aan de verbetering van start- en stoptijden. Inmiddels zijn deze verbeterd van RTL Lounge, RTL Crime, Fox en History. De start- en stoptijden van NPO1, NPO2, NPO3, RTL4, SBS6, Net5 en Veronica/Disney XD zijn sinds de zomer al verbeterd. 

Wijzigingen:
Goed nieuws, vanaf nu is Canal Digitaal ook te bekijken via de Apple TV. 

In 2022 is het niet meer mogelijk om de Canal Digitaal app te installeren op een mobiel die draait op Android 6. Heb je een mobiel met Android 6 en staat de app er al op? Geen zorgen, hij blijft gewoon op je mobiel staan.

5. Wijzigingen privacyverklaring
Wanneer we een aanpassing doen in de privacyverklaring dan zullen we dat altijd melden. Bij deze willen we jullie daarom graag informeren over de aangepaste privacyverklaring. Bekijk deze pagina voor de laatste wijziging.

Met vriendelijk groet,

Team Freedom