Naar de inhoud Naar het menu

Prijswijzigingen abonnementen Freedom Internet

nieuws/1671526778_220601-prijs.png

Per 1 februari 2023 voert Freedom een aantal prijswijzigingen door voor de internetabonnementen. Het betreffen zowel prijswijzigingen voor onze huidige als nieuwe klanten. De tarieven voor bellen, televisie en bijbehorende opties blijven gelijk.

Ben je klant van Freedom, dan heb je een e-mail ontvangen waarin wordt aangegeven over welk netwerk Freedom jouw internetabonnement levert met een link naar de nieuwe prijzen, zodat je kan zien wat deze nieuwe prijzen voor jou betekenen.

Waarom zijn er prijswijzigingen?
Freedom voert prijswijzigingen door omdat we te maken hebben met tariefwijzigingen die zijn doorgevoerd door de netwerken, waarover wij de internetverbinding leveren. Vaak gaat het om een verhoging, veroorzaakt door de stijging van onder andere grondstof- en energiekosten en de hoge inflatie. Voor sommige verbindingen hebben leveranciers de prijzen juist verlaagd. Ook dan wijzigen we de prijzen. In enkele gevallen verandert er niets. Voor Freedom is dit de eerste keer dat er deels prijsverhogingen worden doorgevoerd sinds de oprichting in 2019.

Wat betekent dit voor jou?
Vanwege de prijswijzigingen kan het zijn dat de maandelijkse kosten van jouw abonnement stijgen, dalen of gelijk blijven. De wijziging hangt af van zowel het netwerk waarover wij jouw internetverbinding leveren als de snelheid van je internetverbinding. De tarieven voor bellen, televisie en bijbehorende opties blijven gelijk. In de tabel op deze pagina zie je alle nieuwe prijzen die ingaan per 1 februari 2023 en de antwoorden op een aantal vragen.