Naar de inhoud Naar het menu

Superheld(desker) en klantenservice medewerker gezocht!

Vacature Supportmedewerker Helpdesk (M/V/O)

nieuws/220411-vacature.png

Onlangs lieten we jullie weten dat we een aantal tickethons organiseerden; een tijdelijke oplossing om in korte tijd met het hele team veel tickets te behandelen. Het gaat namelijk goed met Freedom en we groeien hard. Maar dat betekent ook meer vragen en mails, die allemaal opgepakt moeten worden door onze helddeskers.

Deze tijdelijke oplossing heeft ervoor gezorgd dat we een flinke deuk in de ticketbox konden slaan. Maar er zijn ook structurele oplossingen nodig. Hier zijn we dan ook hard mee aan de slag gegaan. Een van die oplossingen is extra versterking en daarom zoeken we nu een klantenservice medewerker voor de afdeling helpdesk. 

Ben je of ken je ons nieuwe teamlid?
Ben je (of ken je) iemand die als eerste de telefoon oppakt of in de pen klimt, wanneer een kennis vraagt om hulp? Duik jij vervolgens het internet op, om te zoeken naar het juiste antwoord op de gestelde vraag? Of loop je even langs je buren, om te checken of zij je verder kunnen helpen? Super! Je klinkt als iemand die behulpzaam is en van aanpakken houdt, lees snel verder of deel de vacature: https://freedom.nl/vacature/supportmedewerker-helpdesk-m-v-o