Naar de inhoud Naar het menu

Uitslag stellingen Freedom deel 1 & een nieuwe ledendag, wat zijn jouw wensen?

nieuws/uitslag-stellingen-deel-1.png

In november 2022 organiseerde Freedom het Freedom Festival en de jaarlijkse ledendag in één. Tijdens de avond kwamen we er helaas i.v.m. de tijd niet meer aan toe een aantal stellingen voor te leggen over Freedom. We stuurden deze daarom na in een enquête aan de bezoekers. De komende tijd delen we de resultaten met je, in verschillende artikelen.  

Daarnaast zijn we ook langzaam weer bezig met de organisatie van een nieuwe ledendag, die in november 2023 zal plaatsvinden. We zijn benieuwd wat jullie, onze leden, graag horen of zien tijdens deze dag. Laat het weten door de enquête over de ledendag uiterlijk 21 april 2023 in te vullen. 

Uitkomsten enquête stellingen Freedom Festival 2022

Klik op de stelling om er meer over te lezen

PS. We kregen als algemene opmerking dat je niet kon kiezen voor het antwoord ‘Geen mening’ en realiseren ons dat dit niet handig is. We zullen dit antwoord in de eerstvolgende enquête wel toevoegen;-). De resultaten van degene die bij ‘toelichting’ hebben aangegeven geen mening te hebben, hebben we niet meegenomen in de telling hieronder.

Ledendag 2023

Ieder jaar organiseert Freedom een ledendag. Tijdens de ledendag blikken we niet alleen kort terug en vooruit, maar vinden we het belangrijk dat onze leden vragen kunnen stellen of een discussie kunnen aangaan met onze medewerkers. De afgelopen twee ledendagen waren qua vorm en inhoud net iets anders. Dat kwam mede door corona, maar ook omdat afgelopen jaar de ledendag samen werd gehouden met het Freedom Festival.

Aankomend jaar organiseren we voor de derde keer een ledendag. De ledendag draait om jullie, onze leden. We zijn daarom benieuwd wat jullie wensen en verwachtingen zijn. Vandaar dat we een kleine enquête hebben opgesteld, waarin je dit kunt aangeven. Je kunt de enquête invullen t/m 21 april. Je vindt de enquête op:

https://survey.freedom.nl/index.php?r=survey/index&sid=1&lang=nl