Naar de inhoud Naar het menu

Uitslag stellingen Freedom deel 3

nieuws/uitslag-stellingen-deel-3.png

In november organiseerde Freedom het Freedom Festival en de jaarlijkse ledendag in één. Tijdens de avond kwamen we er helaas i.v.m. de tijd niet meer aan toe een aantal stellingen voor te leggen over Freedom. We stuurden deze daarom na in een enquête aan de bezoekers. De resultaten van stelling 1 & 2 en stelling 3 & 4 deelden we al eerder in eerdere artikelen. In dit artikel delen we de resultaten van de laatste twee stellingen.

Daarnaast zijn we ook langzaam weer bezig met de organisatie van een nieuwe ledendag, die in november 2023 zal plaatsvinden. Je kon daarom onlangs een enquête invullen en daarin aangeven wat jullie graag horen of zien tijdens deze dag. Dank aan iedereen die hem heeft ingevuld! We nemen deze informatie mee, proberen jullie wensen zoveel mogelijk in te willigen en laten het weten zodra er meer over bekend is. 


Uitslag enquête stellingen Freedom Festival 2022

Klik op de stelling om er meer over te lezen

PS. We kregen als algemene opmerking dat je niet kon kiezen voor het antwoord ‘Geen mening’ en realiseren ons dat dit niet handig is. We zullen dit antwoord in de eerstvolgende enquête wel toevoegen;-). De resultaten van degenen die bij ‘toelichting’ hebben aangegeven geen mening te hebben, hebben we niet meegenomen in de telling hieronder.